Tag med Cirkus panik på familielejr på Sejerø i uge 29 2024

Cirkus Web_stjerne-22.png

Vi er meget mere end et almindeligt cirkus!

Cirkus Web_stjerne-22.png
 
Vores Cirkus-07.png

Vores Cirkus


Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier og der flyder cirkusblod i vores årer. Vi har turneret ind og udland rundt i mere end 35 år, med både klassiske cirkusforestillinger, cirkusskoler og workshops samt udlejning af unikke bomulds cirkustelte. Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang. Vi beskæftiger os nu med mange dele af cirkusfaget hvilket gør os til meget mere end et almindeligt cirkus.

I Cirkus Panik sætter vi en ære i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem, både hos børn og voksne. Vi tror på at legeglæde er lig livsglæde.

Læs Mere

 

 

I Cirkus Panik sætter vi en ære i at skabe anledning for de voksne til at finde legebarnet frem. Det er magisk, sjovt og givende at skabe noget sammen.
— Cirkus Panik
 
Cirkus Forløb-08.png

Cirkus Forløb

Vi har udviklet et cirkusforløb med legen som et fundementalt redskab. Vi skaber plads til at fejle, grine og gentage for at mestre nogle af cirkussets discipliner. Vores cirkusforløb byder på medrivende, selvtillidsdannede og sveddryppende oplevelser, og gør op med nulfejls kultur og konkurrence.
Vi tager afsæt i børnenes alder, kompetencer og sammensætning, samt den tid og økonomi i har til rådighed for at finde det forløb der er optimalt for jer.

Læs Mere…

 
 

Hvorfor Cirkus?

På tværs af sprog og boglige kompetencer Cirkus Panik har gennem årene udviklet et cirkuskoncept, hvor børn og unge prøver kræfter med cirkuslivet. Og det er sundt.
For cirkus er sprogløst og multikommunikerende.
Cirkus er for alle og alle forstår det, og derfor er det en både sjov og lærerig proces. 

 
Cirkus Web1-10.png

 

 

Cirkus &
din Virksomhed

KREATIVE WORKSHOPS
SEMINAR
TEAMBUILDING
FAMILIEDAGE

Lær at holde mange bolde i luften - bogstaveligt talt!

Lav en forestilling med og for hinanden, og oplev kollegaskab, der trækker på andre end de daglige kompetencer. Cirkus Paniks målsætning er, at alle medarbejdere skal blive udfordret, både individuelt og på teambasis.  Tør I lade en menneskepyramide udfordre jeres daglige hierarki og finde ud af, at tyngdeloven er lig for alle? 

 
Virksomhed_main-09.png